Anis, kui su käed paigal ei püsi, siis ÄRA JOO!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anis Arumets
Anis Arumets Foto: TV3
Möödunud nädalavahetusel läks superstaarisaate finaalist tuntud laulja Anis Arumets Arukülas erapeol viibides kätega kallale ühele Carmeni nimelisele neiule.
16-aastane sünnipäevalaps Age süüdistas Anist selles, et laulja oli Carmeni nimelise tütarlapsega suitsupaki pärast tülli läinud ning konflikti eskaleerudes neiut lahtise käega näkku löönud. Sünnipäevalapse sõnade järgi põgenes Anis seejärel metsa.

Taoline süüdistus ajas Anise tõsiselt närvi. Poisile jääb arusaamatuks, miks inimesed pidevalt teda materdavad.

Anis: Kindlasti ei ole ma kedagi lahtise käega löönud, pigem olen vägivallavastane kui selle pooldaja. Usun, et ka sõnadega saab konflikte lahendada. Samas, ebameeldiva olukorra tekkimist ma ei eita.

Superstaari-saates osalemine on toonud inimestes esile negatiivsuse minu vastu, mis esines ka selle noore daami puhul. Olen eelkõige inimene ega soovinud taluda enam õhtu läbi kestnud provotseerimist.

Seejärel leidis daam, et on normaalne panna käed külge võõrale varale, mis sisaldas minu jooki ja ka tubakatooteid. Konflikt lõppes mõne ägedama sõnaga, pärast mida ma ei lahkunud, vaid läksin kõrvaltuppa ning pidu sai jätkuda, vaatamata intsidendile.

Nüüd soovib lugu kommenteerida ka neiu, keda Anis sünnipäevapeol lõi. 

Carmen: Mul tekkis Anisega tõepoolest konflikt. Väga jube, et asi võttis sellise pöörde. Anis vabandas samal õhtul löömise pärast minu ees. Aga see, et ta nüüd siin vassib, on ka nõme.

Polnud mul enne midagi Anise vastu, aga nüüd temast enam lugu pidada ei suuda. Ajanud siis oma agressiivne käitumine alkoholi süüks, aga ei.

Kole on ka lugeda mingeid kommentaatorite ähvardusi ja nõmedaid kommentaare ühepoolsele jutule.

Ei otsi ma mingit kaastunnet, aga hakata ajama mingit totaalset jura, et neiu on 16-aastane ja pube ja et sellisele tulekski sisse sõita - see on rõve!

Ka on rõve lugeda kommentaare stiilis: «Nüüd saad peksa linnas, naistepeksja!»;  «Tatikad koos Arukülas.» või «Tõmbaks ise ka eidele sisse...»

Ja enda kaitseks ütlen siis Anisele seda, et kui oled kuulus ja pea ei kannata alkoholi, ära joo! Eriti kui käed paigal ei püsi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles