Kannu kõrts otsib staari

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kannu Kõrts otsib staari
Kannu Kõrts otsib staari Foto: Kannu Kõrts

Tallinnas Mustamäel asuv Kannu kõrts käivitab tänasest oma enda superstaari otsingu nimega «Kannu Kõrtsi Staar 2008», mille raames selgitatakse välja parim lavaesineja ja laulja.



Staari otsitakse igal neljapäeval ja võistlustulle pääsevad 15 staariks pürgijat, kes peavad esitama ühe laulu. Taustamuusikat võib mängida ise, palgata bändi või kasutada karaoke-masinat. Osalejate seast valib kolmeliikmeline žürii välja 3 parimat, kes pääsevad poolfinaali.



Poolfinaali pääsevad kokku 12 võistlejat, kelle seast langeb žürii otsuse alusel välja 6 nõrgimat. 6 parimat suunduvad edasi finaali nendega alustab tööd stilist, kelle soovitusel leitakse sobivaid riideid ja kujundatakse nende välimust.



Igal finaalvõistlusel langeb võistlusest välja üks laulja, seda kuni lõppfinaalini, mis toimub 9. oktoobril, kus žürii valib kahe võistleja seast välja võitja.



Žürii liikmeteks on kolm tuntud inimest, kes on lauljad või teised avaliku elu tegelased. Täna, 7. augustil istuvad žüriis Kanal 2 ilmatüdruk Siret Rüüberg, laulja Mait Maltis ja muusikaprodutsent Gunnar Loho.



Võistlus toimub igal neljapäeval Kannu kõrtsis kell 21. Võitja saab auhinnaks reisi kahele Egiptuse Põhjarannikule, mille paneb välja reisikorraldusfirma Top Tours. Ülevaate võistlusest ja osalejatest teeb Elu24.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles