Pärnus näeb Eestimaa kaunimaid kodusid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursil "Kodu kauniks 2009" tiitli "Aasta kodu 2009" võitnud Mariliis Tamsalu stendiga, millel auhinnatud kodust vaated.
pl/FOTO PEETER LANGOVITS, POSTIMEES
Konkursil "Kodu kauniks 2009" tiitli "Aasta kodu 2009" võitnud Mariliis Tamsalu stendiga, millel auhinnatud kodust vaated. pl/FOTO PEETER LANGOVITS, POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Port Arturis avati näitus eelmise aasta "Kodu kauniks" võidutöödest, millega näituse korraldajad loodavad meelitada tänavusele konkursile rohkem pärnumaalasi ja nende kodusid.


Port Arturi pressiesindaja Ave Reinsoni teatel noppisid 2009. aasta konkursil preemiaid Haapsalu, Tallinna, Võrumaa, Tartumaa, Harjumaa, Põlvamaa, Hiiumaa ja Muhumaa kodud.



Näitus inspireerib saja nutika pisiasjaga, kuidas koju või aeda ilu, praktilisi lahendusi ja õdusust tuua. Häid kujundusmõtteid jagub nii aiapidajale kui sisekujundushuvilisele.



Kümme suuremõõtmelist fotot on eksponeeritud Port Artur 1 esimesel korrusel.

Port Artur kutsub näitusekülastajaid mõtlema, kes oleks Pärnumaal väärt "Kauni kodu" tiitlit saama, ja esitama iseenda või oma tuttavate aed ja kodu konkursile võistlema.

"Kodu kauniks 2010" konkursil jagatakse välja preemiad järgmistes kategooriates: aasta kodu, aasta aed, parim vannituba, aiakultuuri edendamise auhind, parima õueruumi auhind, stiilse kodu auhind, noore pere kodu auhind, ökokodu auhind, noore aia auhind ja parima värvilahenduse auhind.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles