Tantsustaarid Tommy The Clown ja Rampage ei jõua tuhapilve tõttu Eestisse

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy The Clown.
Tommy The Clown. Foto: Erakogu

23. aprillist kuni 25. aprillini Eestis koolitusi andma pidanud superstaarid Tommy The Clown ja Rampage kavandatud kuupäevadel Maarjamaale ei jõua.


Kogu Euroopa lennuliiklust häiriv vulkaan on hakanud segama ka tantsumaastiku ning sellega seoses tulevad kaks legendi eestlasi hullutama 21.-23. mail. «Kahju on tõdeda, et sellised sündmused rikuvad meie tantsumaastiku arengut, kuid fakt on see, et loodusele vastu ei saa,» sõnas Arti Martin, JJ-Street Dance Company pressiesindaja.

«Koolitus toimub 21.-23. maini samas järjekorras nagu algselt välja kuulutatud, ehk siis alguse saab see Tartust, kus liigutakse edasi Viljandisse ja Pärnusse ning viimaks Tallinna. Kõigi koolituse eest raha maksnud inimestega tegeleme me personaalselt. Esialgu kanduvad makstud summad edasi maikuu koolitusse,» lausus Martin lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles