Mis seob neid mehi?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Douglas
Michael Douglas Foto: SCANPIX

Saksa väljaanne Bild järjestas kümme kuulsat meest, kes on oma abikaasat petnud.

Nende üleaisalöömised jõudsid päevavalgele ning mitmed neist on avalikult vabandanud.

Viimase aja kõige kuulsamad meessoost petjad:

Tiger Woods – 34- aastane sportlane pettis oma 30-aastast abikaasat Elin Nordgreni oma naabriga, stripparitega, prostituutidega, ettekandjatega ehk peaaegu kõigi naistega, kes ta käeulatusse sattusid.

Ka olevat mees ühele oma kallimale kurtnud, et Elini seksioskused on alla igasugust arvestust.

Jesse James – Hollywoodi staari Sandra Bullocki abikaasa Jesse Jamesi üleaisalöömise tõi päevavalgele üks ta voodipartnereid Michelle McGee. See sai avalikuks pärast seda, kui Bullock oli just saanud selle aasta parima naisnäitleja Oscari.

Jesse Jamesi repertuaari kuulus ka ropu sisuga sõnumite saatmine oma armukesele.

Charlie Sheen – Hollywoodi näitleja Sheen on prostituudisõltlane. Kuid lisaks sellele ka vägivaldne, sest möödunud aasta jõulude ajal ründas ta oma naist Brooke Muellerit, kellega tal on aastavanused kaksikud. Pärast rünnakut läks ta lohutust otsima eskortteenuseid pakkuva Angelina Tracy käte vahele.

Woody Allen – see mees ei löövat mitte millegi ees risti ette. Alleni naistesaaga sai alguse 1990. aastatel, mil ta nüüdne eksnaine Mia Farrow avastas nende adopteeritut tütrest Soon-Yist alastifotod. Allen tunnistas suhte kasutütrega üles ning abiellus Soon-Yiga 1997. aastal.

Larry King – USA üks tuntumaid jutusaatejuhte Larry King on lausa lahutamise meister. Alles hiljuti lahutas ta oma kaheksandast naisest, kuna tal tekkis armuafäär ta naise Shawni õe Shannoniga.

Hugh Grant – seda näitlejat ei peeta just eeskujulikuks briti džentelmeniks. 1995. aastal tabas politsei Granti autost prostituudi Divine Browniga suuseksi harrastamast. Ta tollane elukaaslane Liz Hurley kõndis pärast seda juhtumit minema. Hiljem läks Grant lahku ka Jemima Kahnist.

Jude Law – 2005. aastal oli briti näitleja Law kihlatud Sienna Milleriga. Siis aga köitis mehe tähelepanu ta laste hoidja Daisy Wright, kellega ta ka linade vahele hüppas. Väidetavalt nägi Law poeg oma isa ja lapsehoidjat koos voodis ning rääkis sellest avalikult. Sienna jättis mehe maha.

David Beckham – Briti jalgpallisaar Beckham pettis oma naist Victoriat Rebecca Loosiga. Väidetavalt oli proua Beckham oma karjääriga nii ametis, et oli mehe suhtes hoolimatu. Selle tõttu otsis jalgpallur mujalt lohutust. Kuid Beckhamid said probleemidest üle ja nende abielu õilmitseb jälle.

Mel Gibson – Hollywoodi näitleja läks lahku oma naisest Robynist, kellega ta oli 30 aastat koos ning kellega tal on seitse last. Gibson valis uueks kallimaks venelanna Oksana Grigorieva, kellega ta samuti lapse sai. Nüüdseks on Gibson ka venelannast lahku läinud ning uuesti vallaline.

Michael Douglas – väidetavalt tekkis sellel näitlejal nii suur seksisõltuvus, et ta vajas 1992. aastal teraapiat. Douglase tollasel naisel Diandral sai mehe üleaisalöömisest kõrini ja ta jättis staari maha. Kuid Douglase praegune abikaasa Catherine Zeta-Jones tundub meest kindlalt lõa otsas hoidvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles