Michael Douglase poeg saadeti viieks aastaks trellide taha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cameron Douglas
Cameron Douglas Foto: SCANPIX

Näitleja Michael Douglase poeg Cameron Douglas sai narkootikumide omamise ja tarbimise eest viie aasta pikkuse vanglakaristuse.

Kohtunik Richard Bermani sõnul ei ole ta kindel, kas 31-aastane mees narkootikumidele ikka selja pööranud on, kirjutab Hollywood Reporter.

Kohtunik lisas, et Cameron Douglasel oli mitu võimalust oma elu parandada, kuid ta ei teinud seda.

Kohtunik võttis otsuse langetamisel arvesse ka Cameron Douglase kaitseks kirjutatud kaks tosinat kirja, millest ühe viielehekülje pikkuse oli kirjutanud ta näitlejast isa. Samuti oli kiri ka ta emalt Diandra Douglaselt.

Vanemad tunnistasid, et nad tegid oma poja kasvatamisel vigu.

«Ma armastan oma poega, kuid ma ei ole ta vigade suhtes pime. Samas ei soovi ma, et ta murduks ja vanal viisil jätkaks,» selgitas näitleja.

Cameron Douglast toetasid ka ta vanaisa Kirk Douglas ja kasuema Catherine Zeta-Jones.

Cameron Douglas arreteeriti möödunud aasta juulis ühes New Yorgis Manhattanil asuvas hotellis, kus ta tarbis üsna avalikult kokaiini ja metamfetamiini.

Michael Douglas selgitas, et ta poja probleemid on keerulise ja raske lapsepõlve tagajärg ning ka teistel pereliikmetel on sõltuvusprobleeme ette tulnud.

Michael Douglas oli alkoholi võõrutusravil 1990. aastate keskel. Näitleja poolvend Eric suri 2004. aastal alkoholi ja narkootikumide üleannuse tõttu.

Advokaatide sõnul hakkas Cameron Douglas regulaarselt narkootikume tarvitama 2006. aastal pärast seda kui ta sõltuvusravile minemast keeldumise pärast pärandist ilma jäeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles