Peda Folk täna Rock Cafés

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulge peole: Peda Folgi plakat
Tulge peole: Peda Folgi plakat Foto: Mihkel Maripuu

Legendaarne noorte muusikaüritus rõõmustab muusikasõpra kahel laval.


38. korda toimuv Peda Folgi korraldajad on lisaks tavapärasele klubiruumile võtnud kasutusele ühe tühjana seisva ruumi Tselluloosi keskuses, kuhu pääseb klubi esimeselt korruselt. Pealaval on programm planeeritud kella poole kolmeni öösel. Spetsiaalses käsitöönurgas saab valmistada ehteid ja münte. ISIC-kaardiga saab pileti 45 krooni eest.

Esinejate valik on rikas ja mitmekülgne, ka ei ole korraldajad seadnud piiranguid, et kõik bändid peaksid koosnema ainult tudengitest. Pealaval astuvad üles: Murmel, Yohan, Siret & Emil, Mälutagune, John Stuart Mill, Meelik, Kukeprotest, Number Ö, Popsandals, Taavi Peterson & Üdi, Folke Westside (Soomest) ning 2009 aasta BändCämp'il kokku pandud ansamblid My ja B.L.U. Vabalaval astuvad üles paljude teiste seas: Koficore, Cace of Peace, MondoPongo, Estoner ja Pööloy Gläänz.
Peda Folk on 1972. aastast järjepidevalt toimuv iga-aastane tudengiloomingu sündmus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles