Murutari südame kuningast sai «kögisev-mögisev vanaätt»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šarmantne Murutar veab uue sugu-uurimuse projekti.
Šarmantne Murutar veab uue sugu-uurimuse projekti. Foto: Scanpix/ Presshouse

Kati Murutar pajatas Kroonikas, miks tema taevani küündiv armastus Olev Veskimäe vastu katki läks.


Elu24 kirjutas juba

eelmisel nädalal

, et kirjanaise leekiv armastuslugu kipub vastu kevadet jäässe minema. Kroonikas seletab Murutar, et kui Olev kord tema õuele tuli ja sulaseks tahtis hakata, siis oli ta katki, haige ja hoidis südant peo peal. «Põhiliselt laastas teda puukentsefaliit - tasakaalu- ja kõnehäired, kuulmislangus ja tuhat muud asja,» kirjeldas Kati. Tema lappis mehe kokku ja siis sündis suur armastus.

Seitsmeleheküljelises Kroonika-oopuses tõestab Kati, et tema intensiivsus uue talu rajamisel ehmatas mehe ära, nii et see oma seitse asja võttis ja lihtsalt lahkus. Murdepunktiks sai hetk, mil Kati mehele taldrikuga virutas - nii et veri väljas. Murutar leiab, et need paar armastuse-kuud võimaldasid tal kuus kilo kaalust maha võtta ja andsid tohutult jõudu ja energiat oma eluga edasi minna.

Mida arvab sellest Olev, selle vastu ei tunne huvi ei Murutar ega Kroonika. Lugege mehe arvamust tasakaalustatud kvaliteetportaalist Elu24.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles