Tervisesportlasi ootab mitmekülgne nädal

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käimine. Foto on illustreeriv.
Käimine. Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Paide spordi- ja tervisekeskuse müügijuht Piret Reinfeld ütles, et keskus korraldab käimasoleva südamenädala raames kolmapäeval liikumisürituse «Tund südamele». «Sellega seoses ootame inimesi kella 18ks Paide ujula ette,» lisas ta.


Reinfeld sõnas, et tunniajalisel liikumisüritusel suunab ta inimesed Paide tehisjärve ümbrusse, sest matkarada ei kannata veel kasutada.
Pärast sportlikku osa pakuvad korraldajad osalejatele turgutavat jooki ja tervistavat puuvilja. Ka on pärast üritust võimalik külastada Paide ujulat poole hinnaga. Lisaks loositakse osalejate vahel välja ergutusauhindu.

Juba neljapäeval kell 19 saab Väätsa tervisekompleksi juures lähte liikumisürituste sarja «Liikumist ja sportimist harrastav Järvamaa 2010» neljas osavõistlus, kus on kavas viiekilomeetrine Jüriöö jooks, aga võib ka lihtsalt matkata või kepikõndi teha. Sarja üldkorraldaja on Järvamaa spordiliit.
Pühapäeval kell 12 ootab Paide spordi- ja tervisekeskuse huvilisi ujula ette perespordisarja «Tule liikuma - tule koos pere ja sõbraga» neljandale osavõistlusele.
Seekord on kavas jalgrattasõit Münti ja tagasi. Reinfeld pani ratturitele südamele kasutada kiivrit ja olla valmis 10-12kilomeetriseks pingutuseks. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles