Seto mental punk bänd Winny Puhh alustab lünklikku suveturneed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winny Puhh
Winny Puhh Foto: Winny Puhh

Tsirkuse- ja loomaaiatuurid saavad raskekaallasest konkurendi - Winny Puhh alustab 23. aprillil Rock Cafes kogu suve kestvat suurejoonelist vaatemängu: esmakordselt Eestis annab ansambel kontserdi korraga nii laval kui ka lava kohal.


Kohal on klounidest akrobaatidepaar, värdvennad Small Car ja Cowherd; erakordselt võika ja verise peksmetoodika õpitoa avavad ja viivad samas ka läbi demonstratsioonesinemise magistrid Fatso ja North Frog; mida saab inimene teha oma kehaga, näitab mustkunstnik ja kehaväänaja Uncle Dog. Kogu üritust konfereerib multitalent, maag ja riituste meister, pimeduse prints Organization Uncle!

Toimub klounaad ja tsirkus mitmel tasandil, hüpatakse läbi rõngaste. Esmakordselt toimub ka jalgrattahüpe lavalt otse publikusse! Naljamütsidega tulijatele on osaks mitmed üllatused (mõnitused ja alandused)!

Hullumeelselt pööraste vaatemängudega laval veel QueeNNaive ja Oneword*.

Rock Cafe avab uksed 23. aprillil kell 21.00, pilet maksab 100 krooni. Kuna 23. aprill on jüripäev, siis kõik Jüri nimelised kodanikud pääsevad erakordset vaatemängu vaatama täiesti tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles