Anu Merila: igatsen Lyd...

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marie Claire peatoimetaja Anu Merila
Marie Claire peatoimetaja Anu Merila Foto: marie claire

Laupäeval, 17. aprillil suri raske haiguse tagajärjel tuntud tippjumestaja ja ilutoimetaja Ly Ranne (45).

Ly oleks tähistanud oma 46-sünnipäeva 22. aprillil. 

Ly Ranne on töötanud ajakirjade Stiil, Cosmopolitan ja Marie Claire ilutoimetajana ning lavastanud mitmeid säravaid moeetendusi.

Ajakirja Marie Claire peatoimetaja Anu Merila meenutab Lyd: 

Lyst ongi võimalik ainult head rääkida. Tunnen teda lapsest saati, me isad töötasid mõlemad Tallinna Tehnikaülikoolis ja emad Tallinna Moemajas.

15-aastaselt hakkas Ly Moemaja modelliks, esines kõrvuti tollaste tippmodellide, Illi Kerge ja Faime Jürnoga ega pabistanud grammigi.

Hiljem õppis ta jumestajaks, temas oli ilumeele kõrval ka peent taktitunnet ja head suhtlemisoskust. Kolleegid said meist ajakirjas Stiil.

Ly oli alati rõõmsameelne ja head tahet täis, usaldusväärne ja meeldiv. Tegime koos palju pildistamisi, temaga oli lihtne ja mõnus koos töötada, eks see näitabki  professionaalsust.

Oleme kõrvuti õppinud ja teineteist julgustanud, Ly peale võis alati kindel olla. Marie Claire'is töötamist nimetas ta oma unistuste täitumiseks. Mul on väga kahju, et see aeg nii lühikeseks jäi. Igatsen Lyd.

Ly ärasaatmine on reedel, 23. aprillil 15.30 Tallinna krematooriumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles