Anis annab seletust

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anis Arumets eitab naise löömist.
Anis Arumets eitab naise löömist. Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Eile avaldas Elu24

loo

ühel Aruküla sünnipäeval aset leidnud ekstsessist, milles osales superstaarisaates kuulsaks saanud Anis Arumets.


16-aastane sünnipäevalaps Age süüdistas Anist selles, et laulja oli ühe 20-aastase tütarlapsega suitsupaki pärast tülli läinud ning konflikti eskaleerudes neiut lahtise käega näkku löönud. Sünnipäevalapse sõnade järgi põgenes Anis seejärel metsa.

Lõpuks saabus ka Anise kommentaar sellele vahejuhtumile. Laulja annab järgmise seletuse:

«Kindlasti ei ole ma kedagi lahtise käega löönud, pigem olen vägivallavastane, kui selle pooldaja. Usun, et ka sõnadega saab konflikte lahendada. Samas, ebameeldiva olukorda tekkimist ma ei eita.

Superstaari-saates osalemine on toonud inimestes esile negatiivsuse minu vastu, mis esines ka selle noore daami puhul. Olen eelkõige inimene ning ei soovinud taluda enam õhtu läbi kestnud provotseerimist.

Seejärel leidis daam, et on normaalne panna käed külge võõrale varale, mis sisaldas minu jooki ja ka tubakatooteid. Konflikt lõppes mõne ägedama sõnaga, pärast mida ma ei lahkunud, vaid läksin kõrvaltuppa ning pidu sai jätkuda, vaatamata intsidendile.

Jutt minu põgenemisest on naeruväärne ning ma ei mõista, millega olen inimestele ette jäänud.

Minu siirad vabandused kõikidele peolistele, kui ma enda käitumisega kedagi segasin. Ka neiu ees vabandan, kui olen talle liiga teinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles