Staari-Anis lõi erapeol tütarlast

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anis Arumets
Anis Arumets Foto: Karli Saul

Laupäeval läks superstaarisaate finaalist tuntud laulja Anis Arumets Arukülas erapeol viibides kätega kallale ühele neiule.


Arukülas peeti ühe tütarlapse 16. sünnipäeva. Külaliste hulgas viibis ka Anis, kelle oli sinna kaasa võtnud üks poiss, kellega Anis kolm nädalat varem oli tutvunud, jutustas sünnipäevalaps Age.

«Täiesti tavaline pidu oli,» rääkis Age. «Kokku oli peol vast 15 inimest. Tarvitati ka alkoholi, see tähendab, et mõned jõid ja mõned mitte. Korraga, see võis olla nii kella kahe-kolme paiku öösel, puhkes tüli Anise ja ühe tütarlapse vahel.»

Age sõnul oli lahkarvamuse allikas sigaretipakk. Anisele ei meeldinud, et 20-aastane neiu tema pakist suitsu võtab. Õige pea paisus sõnavahetusest valjuhäälne tüli.

«Siis lõi Anis tüdrukut lahtise käega näkku,» jutustas nördinud sünnipäevalaps. «Muidugi läksid poisid närvi - kuidas saab naisterahvast lüüa!? Samuti imestasid nad, et Anis on küll mees, aga lööb lahtise käega.»

Tülist ja oma teost heitunud Anis lahkus seejärel peolt. Pealtnägijate kinnitust mööda põgenes Arumets siis Arukülast läbi öise metsa Tallinna poole.

Anise versioon loost pole veel selgunud. Kella 13.30 paiku telefonile vastates kuulab ta jutu ära, nendib siis: «Olen praegu veel unine,» ja palub endaga e-posti teel ühendust võtta. Vastus pole veel saabunud. Elu24 avaldab selle niipea, kui Anis oma vaatenurga esitab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles