Metskassi einestamine nõuab akrobaadioskusi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aafrika metskass
Aafrika metskass Foto: Wikipedia.org

Lõuna-Aafrika Vabariigi ja Botswana piiril asuvas Kgalagadi Transfrontier Parkis jäi fotograafi kaamera ette metskass, kes näitas einestamisel lausa akrobaadioskusi.

Fotograaf Jaycee Rousseau kinnitusel oli metskass juba kaks tuvi õhust kinni püüdnud ja siis hüppas kolmanda järele, kirjutab The Telegraph.

Kass hüppas saagi järele rohkem kui 1,8 meetri kõrgusele, demonstreerides elegantset piruetti ja saltot.

Kahjuks ei õnnestunud kassil seekord saaki tabada.

Fotograaf sõitis läbi pargi koos oma abikaasa Suzaan Rousseau`ga, kui nad märkasid veekogu lähedal tuvisid.

Siis aga jäi neile silma metskass, kes valmistus tuvisid püüdma.

«Jätsime auto seisma ja seadsime kaamera valmis. Ootasime, et mis nüüd juhtub. Me ei pidanud pettuma, sest kass näitas oma suurepäraseid oskusi. Ta hüppas ja sai ka paar tuvi kätte,» meenutas Rousseau.

Fotograaf ja ta abikaasa läksid järgmisel päeval samasse paika tagasi vaatama kas kass veel trikke teeb. Juhtus sama lugu, kass hüppas ja tabas tuvi ning sõi selle ära.

Jaycee Rosseau arvates oli tuvide püüdmine kassi jaoks üsna rutiinne tegevus ning ta oli keerukaid õhkuhüppeid üsna kaua juba harjutanud.

Fotot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles