Galerii: Elu24 kutsus oma fännid pitsakoolitusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 kutsus möödunud neljapäeval oma armsad lugejad pitsakoolitusele itaalia restorani Da Vinci. Koolituse viis läbi restorani omanik ja peakokk Angelo Moglia.

Iga külaline sai oma käega proovida ehtsa pitsa valmistamist. Nagu selgus, polnudki ülesanne just kergemate killast.

«Ehtne pizza nõuab õige itaalia retsepti järgi valmistatud tainast. Samuti on oluline taigna lahtivoolimine,» pajatas Moglia ning lisas, et viimane nõuabki vast kõige enam vilumust.

Angelo arvates sai siiski enamus tütarlapsi pitsapõhja lahtivoolimisega suurepäraselt hakkama. Samuti on õige pitsa jaoks ülioluline koostisosade valimine ning elava tule peal valmistamise puhul loomulikult ka õige ahju temperatuur.

«Iga pizza on omaette kunst ja meil itaallastel on ütlus, et hea pizza valmib vaid hea tuju ja tahtmisega,» lisas Moglia.

Õnneks oli kõigi kohalviibijate tuju hea ning seepärast valmisid õhtu jooksul vaid suurepärased pitsad. Võitjateks kuulutati Pärnu tüdruk Kerli Väära ja tallinlanna Kätlin Toms.

Kerli  kasutas pitsa valmistamisel vürtsikat salaamit, mozzarellat, paprikat, tomatit ja veidi pestot ning Kätlini pitsas olid põhikomponentideks sink, päiksekuivatatud tomatid, paprika, seened, erinevad maitseained ja mozzarella juust.

Restoran kinkis võitjatele pudeli suurepärast itaalia veini. 

NB! Kuna restoran Da Vinci tähistab aprillikuus oma sünnipäeva, siis jagab peakokk Angelo Moglia terve sünnipäevakuu kõigile itaalia toidu sõpradele välja tasuta enda koostatud lemmikretsepte.

«Need väga hõrkute roogade retseptid on tehtud 100% itaalia toorainest,  kõik vajaliku saab meie omast Da Vinci poest, mis asub samuti Aia tänav 7 ruumides. Ehk siis toome inimesi Itaalia köögile veelgi lähemale!,» pajatab Moglia ning kutsub kõiki itaalia roogade fänne oma restorani ehtsat itaalia toitu mekkima.  


Kiika pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles