Osale seriaalis «Klass: elu pärast»!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV seriaali "Klass: elu pärast" võtted Kaberneemes.
Pildil vasakult: Triin Tenso ja Ilmar Raag.
ETV seriaali "Klass: elu pärast" võtted Kaberneemes. Pildil vasakult: Triin Tenso ja Ilmar Raag. Foto: Raigo Pajula

ETV telesarja «Klass: elu pärast» tegijad otsivad osalejaid massistseenidesse, mida filmitakse 25. ja 26. aprillil.


25. aprillil kell 10.20-13.30 mängitakse Jakob Westholmi Gümnaasiumis korvpallivõistlust, kuhu oodatakse huvilisi publikuks. 26. aprillil kell 9-12 toimuvad võtted Rocca al Mare kaubanduskeskuses, teema on noortepidu. Stseenides osalemiseks palutakse registreeruda, helistades numbril 5332 1054 või kirjutades e-posti aadressil

teet_adamson@hotmail.com

.



«Klass: elu pärast» algab sealt, kus Ilmar Raagi mängufilm «Klass» lõppes - koolitulistamisest. Tegijate sõnul soovitakse näidata, kuidas inimesed ja ühiskond šokist toibuvad ning eluga edasi minna püüavad. Jutustatakse seitse erinevat lugu inimestest, keda tragöödia lähedalt puudutas.

Esimese osa peategelane on tulistajate ja ohvrite klassiõde Kerli (mängib Triin Tenso), teise osa põhirollis endalt elu võtnud koolitulistaja Joosepi isa Margus (Margus Prangel) ning kolmandas klassijuhataja Laine (Laine Mägi). Veel jõuavad vaatajate ette lood, kus näeb filmi peategelase Kaspari tütarlast Thead (Paula Solvak), tulistamises hukkunud kiusajate vanemaid (Erik Ruus, Anu Lamp ja Liina Olmaru), ratastoolis elu jätkavat endist «paha poissi» Toomast (Joonas Paas) ning lõpuks ka peategelast Kasparit (Vallo Kirs).


Seitse osa hõlmavad ajaliselt umbes aastast perioodi pärast tragöödiat.

Sarja stsenarist on Leedsis elav ja Inglismaal stsenaristikahariduse omandanud Margit Keerdo. Režissöörid on Ilmar Raag, Gerda Kordemets, Liina Paakspuu, Priit Valkna ja Marek Miil.

Eelmise aasta novembris võitis sari rahvusvahelisel festivalil Cinema Tous Ecrans telesarjade võistlusprogrammis peaauhinna. Lisaks osaleb sari juunis Monte Carlo televisioonifestivalil Festival de Television de Monte-Carlo, kus on nomineeritud kahes kategoorias.

ETV ekraanile jõuab «Klass: elu pärast» sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles