Käisid Metallica kontserdil? Muljeta!

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Metallica andis Saku Suurhallis enneolematult vägeva kontserdi.

Kolmandat korda Eestit külastanud Metallica

show

'd jälgis ligi 8 000 inimest, kontserdi piletid olid välja müüdud. Metallica kontserdi soojendajatena üles Gojira ja fear factory. Ligi 5 tunni jooksul said Eesti fännid nautida kolme maailmakuulsa

metal

-bändi suurepärast esitust.

Esimest korda Eestis sai bändi näha sisekontserdil, samuti oli esimest korda Eestis üles pandud 360-kraadilist produktsioon, kus lava on paigutatud Saku Suurhalli saali keskele. BDG Music tegevjuht Eva Palm ütles vahetult peale kontserti, et maailmatasemel bändi oskab meie publik vääriliselt hinnata.

«Juba esimestest taktidest, kuni viimase lisaloo viimaste sekunditeni nautis publik kontserti ja Metallica sai ääretult sooja vastuvõtu osaliseks oma fännide poolt. Kontserti võib pidada väga hästi kordaläinuks, sest nii publik kui ka bänd jäi kontserdiga väga rahule,» kommenteeris Palm.

Metallica kontserdil Saku Suurhallis kõlas kokku 18 lugu. Eesti publik suutis Metallicalt meeletute ovatsioonidega välja meelitada ka kolm lisalugu. Esitlusele tulid mitmed palad bändi viimaselt albumilt «Death Magnetic», näiteks «That Was Just Your Life«, «The End of Line», «Cyanide», «Broken, Beat & Scarred« jt. Samuti kõlasid Metallica varasemad tuntud lood nagu «Nothing Else Matters», «Enter Sandman», «Master of Puppets» ja «Seek and Destroy». Thrash-metali maailma superstaaride show'le lisasid vürtsi laserid, meeletu valgusmäng ja pürotehnika.

Pärast kontserti siirdusid bändiliikmed hotelli puhkama. Bänd sõidab tuuri jätkama. Autode ning bussidega kulgetakse Vilniusesse ja sealt edasi Venemaale, Moskvasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles