Ökokratt kutsub noori loodust pildistama

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

MTÜ Ökokratt kuulutab välja digifotokonkursi "Kevadärevus", mis on pühendatud Eesti looduskaitse 100. aastapäevale. Konkurss toimub projekti "Mänguga sõbraks ja targaks!" raames.

Fotokonkursi eesmärk on märgata ja väärtustada Eestimaa loodust ning julgustada õpilasi tegelema fotograafiaga.


Projekti eesmärk on tutvustada Eesti loodust ning selle kaudu suurendada Eesti ja Euroopa kolmandate riikide kodanikest (EKRKd) koolinoorte teabevälja ühisosa, edendada vastastikust kohanemist ning eri rahvusest eakaaslaste omavahelist suhtlemist.


Konkursile oodatakse osalema kõiki Eesti haridusasutuste õpilasi.

Osalemiseks tuleb koolinoorel registreeruda Ökokrati uuendatud veebikeskkonnas. Projektiga kutsutakse liituma kõiki koolinoori, keda huvitab Eesti loodus ja keskkond.


Fotod tuleb esitada hiljemalt 31. maiks. Digifotod tuleb osalejal üles laadida Ökokrati veebilehe mängukeskkonnas http://www.okokratt.ee/gamezone/ .

Parimad fotod selgitatakse välja 11. juuniks 2010. Digifotod tuleb osalejal üles laadida Ökokrati veebilehe www.okokratt.ee mängukeskkonnas.


Fotosid hindavad veebikeskkonna külastajad ise ning žürii, kuhu kuulub Ökokrati esindajaid, fotograafe ja ajakirjanikke. Auhinna saavad iga vanuserühma parimad, lisaks antakse nii eriauhindu kui ka publikupreemia.


Täpsemat infot konkursitingimuste kohta MTÜ Ökokratt veebilehelt www.okokratt.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles