Carola Madis ja Mihkel Ratt on paar

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mena Suvari ja Carola Madis Miamis
Mena Suvari ja Carola Madis Miamis Foto: Erakogu

Tuntud raadio - ja telenägu Carola Madis ning lauljate konkursil ”Kaks takti ette” kolmanda koha pälvinud Mihkel Ratt on paar! ”Jah, me oleme koos,” kinnitab Mihkel ka Buduaarile.

Alles hiljuti pajatas Mihkel Carolale antud intervjuus järgmist: "Minule tuletab minu äsja valminud lugu meelde mingit nostalgiahetke või tõe momenti. Et ongi nii, et see suhe on tuhmunud ja samas ta annab jõudu mingis mõttes, et peas tekivad uued mõtted, kuidas edasi minna ja kuidas edasi käituda." 

Mihkel rääkis Carolale toona ilmselt tuhmunud suhtest oma tüdruksõpra Marvi Vallastesse. Marvi on endine The Suni taustalaulja ning ta esines Paradise Crew taustalauljana ka Eurovisiooni Eesti eelvoorus.   

Carola pajatab aga oma verivärskest suhtest järgmist: ”Me tutvusime Mihkliga tööalases kontekstis, kui tegin uudistesaatele Reporter temaga intervjuu."

Kumbki osapooltest teemat lähemalt kommenteerima siiski ei kipu, peale kinnituse, et nad on koos. ”Ei tahaks seda suhet praegu eriti kommenteerida,” lõpetab Carola teema.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles