Urmas Nemvalts ennustas tuhapilve ette

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprillikuu Mürakarude kalendris
Aprillikuu Mürakarude kalendris Foto: Hendrik Alla

Postimehe karikaturistil ja Mürakarude isal

Urmas Nemvaltsil

ilmnesid prohvetlikud võimed.


Postimehe Mürakarude kalendris on tänane päev, 18. aprill märgitud kui «Lennuilma ootamise päev».

Vaata piltidelt!

Tänu Islandi hääldamatu nimega vulkaani ejakulatsioonile katab Euroopat tuhapilv, mis on sundinud maale jääma kõigi lennukompaniide lainerid. Lendavad vaid kartmatu Vene president Medvedjev ja surmapõlgavad Lufthansa katselendurid.



Kõik teised äri- ja lustireisijad ootavad lennuilma. Rongi- ja bussipiletid on lähemateks päevadeks välja müüdud, hotellid lennujaamadest 100 kilomeetri raadiuses servani täis. Eesti president Toomas Hendrik Ilves on sunnitud Türgimaalt naasma autoga. Traagiliselt hukkunud Poola presidendipaari matustele sõitis peaminister Andrus Ansip kah autoga (teadupärast on puudub Eestil rongiühendus Euroopaga).



Oleks vaid Eesti (ja ülejäänud Euroopa) vastutavad isikud taibanud jälgida Postimehe Mürakarude kalendrit, oleksid nad osanud vajalikke ettevalmistusi teha. Aga veel pole hilja. Nemvaltsi kalendri järgi jõuab Eesti viie jõukama riigi hulka tuleval teisipäeval, 20. aprillil kell 17.46 ja 27. aprillil on pronkspuusliku püha.



Kodanikud, olge valvel!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles