Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Tõehetk»: Ruti-küsimus jättis Üksikvanema-Jaagu rahata

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Jaak Juhkam saates Tõehetk
Jaak Juhkam saates Tõehetk Foto: Kanal 2

Kanal 2 saates «Tõehetk» püüdis miljonit Jaak Juhkam, kes on inimeste seas tuntud kui Üksikvanema-Jaak.

Jaak on 34 aastane töötu Võrust. Ta on varem kuulsust võitnud saates «Üksikvanem otsib kaaslast». Jaaku toetasid stuudios õemees Tõnis, sõbranna Piret ja sõber Taavi. 

Küsimused ja vastused

Esimene tase - võimalik võita 10 000 krooni

1. Kas sulle meeldib, et oled inimeste seas tuntud kui Üksikvanema-Jaak? JAH.

2. Kas sa oled enda arvates seksikas mees? JAH. Sõbranna Piret arvas, et seksikas mees peaks olema isane, kuid Jaak seda ei ole. Jaak teatas aga, et saaks Pireti-suguse naise juba kahe tequila eest kätte.

3. Kas sa oled romantilisi filme vaadates liigutusest nutma hakanud? JAH. Jaak tunnistas, et teda liigutas seebiseriaal «Metsik roos», mitte pärisfilmid.

4. Kas sa arvad, et oled ilusam mees kui sinu sõber Taavi? JAH. Jaak arvas, et otsustavaks on Taavi õllekõht. Piret kinnitas, et talle õllekõht ei meeldi.

5. Kas Taavi on sulle õpetanud mõnda nippi, kuidas naistele paremini külge lüüa? JAH.

6. Kas sa arvad, et sa ei meeldi naistele, sest oled liiga vaene? JAH.

Teine tase - võimalik võita 25 000 krooni

7. Kas sa tunned, et alkoholi tarbides ei oska sa piiri pidada ja hakkad räuskama? JAH. Jaak tunnistas, et kui keegi nokkima tuleb, siis läheb ikka kallale ja on järelejätmatu vastane. Inimest ta tapma siiski valmis ei ole.

8. Kas sind on karistatud purjus peaga sõitmise eest rohkem kui ühel korral? JAH. Jaak selgitas, et läks sõpra baari viima ja tal oli kaks promilli sees. Ta lubas kaamerate ees, et ei istu enam kunagi purjus peaga rooli.

9. Kas sa oleksid valmis vahetama parteid, et saada Andrus Ansipi autojuhiks? JAH.

10. Kas sa oled kunagi kahetsenud, et astusid Keskerakonda ja sidusid end poliitikaga? JAH. Jaak ei mõistnud, miks ta üldse end poliitikaga sidus, kui teda see ei huvita.

11. Kui sa leiaksid rahakoti, kas sa tagastaksid selle omanikule koos rahaga? EI. Jaak põhjendas, et tema on palju asju kaotanud ja keegi pole tagasi toonud - kes leiab, selle oma.

Kolmas tase - võimalik võita 100 000 krooni

12. Kas mõni tüdruk on keeldunud sinuga suudlemast, kuigi oled teda õhtu läbi ümmardanud? JAH. Jaagul kulub suitsude peale kuus 1000 krooni.

13. Kas sa oled unistanud seksist Piretiga? JAH.

14. Kas sa oled sisimas kurb, et Üksikvanema-Rutt sinu abieluettepanekut vastu ei võtnud? EI.

See vastus oli VALE.

Märksõnad

Tagasi üles