Ennustaja Edgar: tulevik toob õudu ja hävingut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ennustaja lubab tulevikuks vaid õnnetusi, õudust, häda ja viletsust.
Ennustaja lubab tulevikuks vaid õnnetusi, õudust, häda ja viletsust. Foto: SCANPIX

Ennustaja ja astroloog Edgar Egipte kinnitab, et nägi Poola lennukatastroofi ja Islandi vulkaanipurset ette, kuid see olevat alles pika hädadeaja algus.

Näiteks on lähijal oodata Estoniaga võrreldavat jubedat laevahukku Läänemerel, Vabadussamba ümberkukkumist, õnnetust Tallinn-Moskva rongiga, kosmilise keha Maale kukkumist ning Suurbritannia, Pirita ja Viimsi merrekadumisrt, vahendab Õhtuleht.

Nagu sellest veel vähe oleks, tabavad Edgari kinnitusel maailma ka suured sõjad ja maavärinad ning kokkuvõttes jagavad USA, Venemaa, Saksamaa ja üks islamiriik maailma omavahel ära, kusjuures Eesti sattub taas Venemaa võimu alla.

2012. aastaks lubab ennustaja Euroopa Liidu lagunemist, Poolas venemeelse inimese võimuletulekut, suuri jamasid Nord Streami gaasitoruga ja tavaliste inimeste elu tuntavat halvenemist, mida ilmselt mõjutab ka ennustus, et tulekul on külmad talved ja veetaseme ulatuslik tõus.

«Muidugi – inimesed hakkavad naerma ja keegi ei usu mind alguses,» on ennustaja juba arvestanud, et tema hoiatusi ei taheta kuulda võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles