«Kontide» staar: Brennanit ja Boothi ootab ühine tulevik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja «Kondid» staarid Emily Deschanel ja David Boreanaz.
Sarja «Kondid» staarid Emily Deschanel ja David Boreanaz. Foto: SCANPIX

Telesarja «Kondid» täht Emily Deschanel kinnitas, et tema tegelaskuju Brennani ja tolle paarimehe Boothi vahel võib veel armuleek lahvatada.

See annab lootust fännidele, kes sooviksid tegelastepaari lõpuks ometi koos näha. Siiani pole asjad selles suunas liikunud – sarja hiljuti ekraanile jõudnud sajandas osas ütles Brennan Boothile, et ei taha temaga suhet alustada, vahendab Digitalspy.

Deschanel on aga veendunud, et Brennan ja Booth on teineteise jaoks loodud.

«Neid ootab tulevikus kindlasti midagi. Inimesed ei peaks veel alla andma. Minu arvates kuuluvad nad vägagi kokku,» rääkis näitlejanna.

Deschanel ütles oma tegelaskuju käitumist selgitades, et Brennan püüab end lihtsalt haigetsaamise eest kaitsta.

«Minu arvates on see tema jaoks ikka veel väga hirmutav. Ta hüljati ja end niimoodi avada on tema jaoks liiga hirmutav,» rääkis näitlejanna.

Boothi kehastav David Boreanaz lubas fännidele, et kahe peategelase suhe jätkab arenemist. Deschanel lisas, et parasjagu USAs jooksva hooaja lõpus juhtub nende tegelaste suhte seisukohalt midagi olulist.

«Hooaja viimases osas tulevad mõned suured muudatused, mis nende tulevikku suuresti mõjutavad,» lubas Deschanel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles