Korterit võdistab uus peosari Worldbass

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KillaQueenz & South Rakkas Crew Feat. Lady Chann
KillaQueenz & South Rakkas Crew Feat. Lady Chann Foto: Kaader videost

Täna alustab Tallinnas klubis Korter uus peosari Worldbass.


Esimesel peol astub gruppidest HU? Ja A-Rühm tuntud DJ Critikal oma uue projektiga Bert on Beats. DJ Critikal ehk pärisnimega Bert Prikenfeld on oma uute rütmidega leidnud juba ka tunnustust Euroopas ning sõlminud plaadilepingu Man Recordings leibeliga, mis suuremalt jaolt keskendubki Aafrika ja Lõuna Ameerika rütmide miksimisele tänapäeva tantsumuusikaga.

Peo peaesinejaks on selle ala tunnustatumaid gruppe, kes miksivad omavahel kokku kõige uskumatumana tunduvaid artiste nagu Diplo ja N Sync, Deerhoof ja Elephant Man, Tricky ja Michael Jackson, M.I.A. ja Thom Yorke.

Worldbass areenil põkkuvad omavahel rütmid maailmamuusikast ja tänapäeva tantsupõrandate asendamatu number üks sound - bass! Kõlab rütme Nairobi slummidest ja Rio De Janeiro favelatest kuni Portugali agulite ja Londoni squatt`ideni välja. Ehk teisisõnu siis akustilisi ja elektroonilisi, kiireid ja aeglasemaid, kariibi ja afro ning ON ja OFF biite, mis mõnusalt üle ekvaatori edasi ja tagasi võnguvad.

Vaata videot allpool: KillaQueenz & South Rakkas Crew Feat. Lady Chann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles