Galerii: Intsu-Inga ja Nõia-Ints möllasid Club Angelis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Intsu-Inga ja Nõia-Ints pidutsesid Club Angelis 09.04.10 Peolt ei puudunud ka Strippar Marco
Intsu-Inga ja Nõia-Ints pidutsesid Club Angelis 09.04.10 Peolt ei puudunud ka Strippar Marco Foto: Janno Pugi

Möödunud nädalavahetusel möllasid Tallinna geiklubis Angel staarnõid Nõia-Ints ja tema kaunis elukaaslane, tantsijanna Intsu-Inga.

«Bravuuritari sünnipäeva tähistamine meie klubis läks täismajale. Inimesi oli palju ja pidu kestis varajaste hommikutundideni. Sünnipäevalast tuldi õnnitlema tohutute lillesülemite ja lustakate kingitustega,» pajatab Club Angel`i programmijuht Merli Kutsar. 

«Meie seksikad Angeli poisid jagasid bokserite väel külalistele šotte ja baarieltil ootasid külalisi šampanja ja maiused. Ütlesime külastajatele, et Anu tervitab kõiki kohale saabunud õnnitlejaid sünnipäeva puhul tasuta šampanjaga.»

«Üllatuskülalistena oli kohale saabunud isegi Nõia-Ints koos oma pruudi Ingaga. Sire kaunitar läks hoogsast muusikast ja lõbusast seltskonnast nii hoogu, et esitas ilunumbreid nii laval, kui baariletil koos Angeli baaripoistega.»

«Kuna pildistamine on meie klubis keelatud, siis võime kahjuks näidata vaid valitud pilte üritusest!» lisas Kutsar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles