Vulkaanituhk Metallicat ei morjenda

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metallica ringlava
Metallica ringlava Foto: BDG

Supergrupp Metallica peab homsele Riia ja pühapäevasele Tallinna kontserdile jõudmiseks läbima Põhja-Euroopat varjutava tuhapilve.


«Bänd peab Oslost üle Stockholmi Riiga jõudma,» ütles kontserdikorraldaja BDG esindaja Margot Holts. Põhja-Euroopa lennuväljad on Islandi vulkaani tuhapilve tõttu tegevuse katkestanud, seega võib lennureis osutuda problemaatiliseks.

«Fännidel pole põhjust muretseda. Mingi tuha pärast nüüd küll Metallica kontsert ära ei jää,» kinnitas Holts. «Meil on alati plaan B ja plaan C ja plaan D varuks, nii et võite olla kindlad: bänd jõuab kohale ja annab kontserdi nii Riias kui Tallinnas.»

Holtsi sõnul ei tohi ta öelda, millised need varuplaanid on ja kas neid tuleb rakendada. Aga kui lennukid ei lenda, jääb üle vaid autode ja laevadega läbi Skandinaavia kulgeda ja see võtab muidugi kõvasti rohkem aega kui õhusõit.

«Terve selle tuuri ajal lendavad nii muusikud kui tehniline meeskond ühes kontserdipaigast teise. Aga suure tõenäosusega tuleb meil seekord siiski kasutada muid transpordivahendeid.»

Ülehomsele kontserdile on veel müügil paarsada seisukohta ning mõned VIP-tsooni piletid. «Kui kontserdi välja kuulutasime, siis ostsid fännid kiiresti kõik olemasolevad piletid ära. Aga hiljem vaatasid Metallica produktsioonimeeskonna mehed Saku halli üle, ja leidsid, et külastajaid saab rohkemgi vastu võtta,» selgitas Holts lisapiletite tekkimist.

Need piletid on müügil internetipoes www.ticketpro.ee, Ticketpro kassas Solarises ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles