Playboy aprillikuu kaanetüdruk on Printsessi-Triinu

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2010. aasta aprillikuu Playboy kaant kaunistab eelmisel hooajal TV3 „Unistuste printsessi” saates tuntust kogunud teletäht Triinu Hoolma.
2010. aasta aprillikuu Playboy kaant kaunistab eelmisel hooajal TV3 „Unistuste printsessi” saates tuntust kogunud teletäht Triinu Hoolma. Foto: Playboy Eesti

Täna pärastlõunal jõuab Tallinnas ja homme mujal Eestis müügile Playboy aprillinumber. Seekord kaunistab kaant eelmisel hooajal TV3 «Unistuste printsessi» saates tuntust kogunud teletäht Triinu Hoolma erakordselt julge ja erutava pildiseeriaga, kus kehavõlusid ei varja ükski riideese. Seekordse numbri märksõnad on seks, sport ja tervislikud eluviisid.

Usutluses räägib meheks olemisest riigikogu liige ja julgeolekuspetsialist Jaanus Rahumägi. Asjalikke nõuandeid jagab väidetavalt maailma üks tugevaima haardega mehi Andrus Murumets.
Vürtsikaid seiku oma elust toob lugejateni kunstnik Navitrolla.

Lisaks Triinule pakuvad rohkelt silmailu Hugh Hefneri eksjänkud Kristina ja Karissa. Sportlikku seksapiili kiirgab särav bodyfitness’i staar Laura Reisalu. Oma kehailu näitavad veel nii mõnedki kaunitarid Eestist ja mujalt maailmast.

Playboy uuris, kuidas valmivad Eesti parimate baarmenite käe all erinevad kokteilid. Lisaks saate nippe, kuidas valmistada meelierutavaid kokteile, mille põhiliseks koostisosaks on munaliköör.

Värske Playboy kaante vahelt leiab veel palju põnevat: soovitusi jooksusõpradele, saunanautlejatele või Itaalia toidu gurmaanidele.

Naudi mõnusat Playboy elustiili!

Vaata ka videolõiku seksikast Playboy pildistamisest ja möödunud suve limusiinipesust koos Tõehetke-Lilitiga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles