Hebel tuleb kevadkontsert

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hebe tüdrukud esitavad tantsu «Värviline ja vetrub».
Hebe tüdrukud esitavad tantsu «Värviline ja vetrub». Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval leiab Viljandi kultuurimajas aset tantsutrupi CRJG Hebe kevadkontsert, kus eri vanuses õpilased toovad lavale kümmekond selle hooaja tantsu.


Trupi CRJG Hebe juht Ave Alvre rääkis, et kui õppeaasta jooksul on lapsed võistelnud ja eri kohtades esinenud, siis nüüd on nende etteasted seotud ühtseks etenduseks. Kontsert kannab pealkirja «Teel».



«Iga tantsuga püüame tutvustada ühte teel olemise seika,» selgitas Ave Alvre.


Esitamisele tuleb 11 tantsu, mille käigus astub lavale üle 80 lapse. Tantsijaid on alates esimese klassi lastest kuni esimese kursuse tudengiteni.



Enamik etteasteid on valminud sel õppeaastal, kuid kavas on ka tagasivaade eelmisse hooaega. Iga tants juhatatakse sisse videoklipiga, mille on filminud Ave ja Piret Alvre.



Umbes poolteist tundi kestev kevadkontsert algab Viljandi kultuurimajas pühapäeval kell 17 ning sinna on oodatud kõik tantsijate sõbrad, sugulased ja teised huvilised.



Üritus avab Jakobsoni gümnaasiumi kevadkontsertide sarja. Järgmisena astuvad 7. mail gümnaasiumis üles lauljad, 20. mail on aga pärimusmuusika aidas kooli balletistuudio kontsertetendus.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles