Galerii: eesti naised ilma meigita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile tähistasid meigivaba päeva tuhanded loomulikku ilu väärtustavad naised kogu Eestis.


Rohkem kui sada nende seast on tänaseks juba saatnud ajakirjale Anne & Stiil ka endast sel päeval ilma meigita tehtud fotosid. Kampaania fännileht Facebookis on toonud paari nädalaga kokku üle 5000 toetaja. Kampaania idee autori, ajakirja Anne & Stiil peatoimetaja Merle Liivaku sõnul näitab see, et teema on naiste seas aktuaalne.

«Kindlasti sai täidetud meie eesmärk tuua tähelepanu sellele, et naistel on põhjust enesega rohkem rahul olla ja oma loomulikku ilu enam hinnata,» rääkis Liivak. «Me ei kritiseerinud meikimist, vaid andsime mõista, et tõeline ilu ja võlu algab meigi alt. Enesega rahulolu paneb ka meigi eriliselt särama!»

«Olen ilus, loomulikult!» sai Eesti meedias laialdast tähelepanu ning inspireeris meigivaba päeva idee toetajaid ka omal algatusel toredaid asju ette võtma. Korraldajateni jõudsid nii kampaaniast inspireeritud luuleread, info koolide veebilehekülgedel korraldatud küsitlustest kui ka kampaaniaga vabatahtlikult liitunud ettevõtete eripakkumised.

Meigivabal päeval tehtud meigita fotosid ning kogemuste kirjeldusi ootab Anne & Stiil kuni 21. aprillini kampaania fännilehel Facebookis www.facebook.com/olenilus või meiliaadressil meigivaba@kirjastus.ee. Kõigi saatjate vahel läheb loosi sada L´Oréali kreemi Youth Code.

Vaata galeriid! Kas tunned naised meigita ära?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles