Birgit Varjun esineb Tina Turneri tribuutkontserdiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tina Turner 1989. aastal
Tina Turner 1989. aastal Foto: WENN.com

Homme, 16. aprillil esineb äsja värskenduskuuri läbi teinud Scotland Yardis superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Birgit Varjun.


Laulja sõnul on suur tribuutkontsert maailma ühe kuulsaima staari lugudest suur ja meelierutav väljakutse. Birgit Varjuni meelest on Tina Turner, maailma üks ägedamaid naislauljaid, olnud tema iidoliks juba aastaid. «Olen ta lugusid ennegi esitanud, kuid terve tribuudiga publiku ette tulen ma esmakordselt,» ütles Birgit.



«Aastakümnete jooksul on Tina Turneri repertuaaris olnud meeletult palju väga häid lugusid ning valikut teha oli raske, kava koostamisel pidasime bändiga proovides maha tuliseid võitlusi,» lisas Birgit Varjun veendumusega, et kontsert tuleb võimas.



Tasuta Tina Turneri tribuutkontsert Birgit Varjuni esituses algab Mere tn 6E Scotland Yardis reedel kell 21.00. Kontsert on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles