Jürilaadale mahub veel kauplejaid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu.

Eilseks oli Paide Jürilaadale end kirja pannud 99 kauplejat üle Eesti, kelle kasutada on üle 350 jooksva meetri kauplemispindu.


Laadavanem Jaak Salmari ütlust mööda on kauplejate ja käsitöölistega kaetud kogu keskväljaku ring ja lisaks ka kirikutagune parkla. «Tõenäoliselt päris kõik kauplejad, kes 24. aprilliks registreeruvad, siiski keskväljakule ja kirikutagusele platsile ära ei mahu, mistõttu peame kasutusele võtma näiteks Tallinna tänava keskväljakupoolse otsa,» selgitas ta. «Heameel on selle üle, et laadale registreerumine kodulehe www.paidelaaad.ee kaudu on edukas, mis lihtsustab tunduvalt korraldajate tööd.»

Sel aastal seadis Jürilaada korraldustoimkond ka kauplejate ülempiiriks 120 kauplejat, et tagada laada parem korraldus.
Kauplejail, kes soovivad Jürilaadast osa saada, tasuks meeles pidada, et kuni laupäevani saab end kirja panna veel soodushinnaga 50 krooni jooksev meeter. Kui osalustasu maksta pärast 17. aprilli, tuleb ühe jooksva kauplemismeetri eest välja käia 75 krooni. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles