Printsessidraama: Natalja välja, jokker Katrin sisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin, uus konkurent printsijahil.
Katrin, uus konkurent printsijahil. Foto: Raivo Lugima

Kolmapäevaõhtuses TV3 saates «Unistuste printsess» pööras villa elu pea peale ootamatult saabunud jokker.

Saatejuht Andres Peets soovitas neljal printsessil rohkem oma tundeid väljendada ning andis Dimile võimaluse kohtinguid pikendada ja terve öö väljas olla.

Dimi kutsus Natalja ja Agnese kuuma rannapäikese alla hommikut veetma. Teised nägid ette, et tagasihoidlik Agnes jääb tagaplaanile ning kogu kohtingut juhtis Natalja.  «Natalja ja Agnese erinevus on see, et Natalja tahab alati esimene olla. Agnes on samamoodi sisemiselt tugev, kuid kuidagi armsam,» rääkis Dimi. Natalja tunnistas, et mingid tunded tal Dimi vastu on, kuid armastuseks ta seda nimetada ei julgenud. Dimi ütles aga, et kui Agnes oleks vanem, siis armuks temasse.

Kutse kohtingule sai Maarja, mis valmistas Nataljale pettumuse. Maarja avaldas arvamust, et Dimi võiks talle otse öelda, mida temast arvab. Dimi ja Maarja said saatejuhilt kirja, milles pakuti võtit luksuskorterisse, et nad saaksid seal öö veeta. «See kiri oli ebameeldiv. See pole minu moodi,» tunnistas Dimi. Maarja ei oodanud midagi sellist ning oli pettunud, et mõeldi, et nad üldse võivad sellega nõustuda.

Järgmisel päeval jõudsid tüdrukud ühiselt järeldusele, et selliste kirjadega ei maksa nende villasse tulla.

Dimi kutsus Natalja oma koju joogatrenni. «Mul on tunne, et tal on valik tehtud ja mina olen tema joogatreener,» polnud Natalja kutsest vaimustuses ja pidas hommikut pigem tööks, mitte kohtinguks. Dimi ei mõistnud, miks Natalja pahane oli. Teised tüdrukud olid kadedad, et Natalja Dimi kodu näha sai, kui Natalja jaoks ei omanud see mingit tähtsust.

Dimi soovis tüdrukutele näidata oma lemmik spordiala ning õpetada, kuidas ennast kaitsta. «Temast tuleks hea õpetaja, ta oskab hästi seletada,» märkis Natalja.

Väljahääletamistseremoonia suurimaks üllatuseks oli jokkerina mängu toodud Katrin. Maarja nägi otsekohe Katrinis suurt konkurenti. Kristelile tundus, et see tüdruk meeldib talle ning nüüd ei ole tal enam üldse võimalust.

Dimi otsustas koju saata Natalja.

Unistuste printsessiks kandideerivad seega Maarja, Kristel, Katrin ja Agnes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles