Printsessi-Natalja suhtest Jamesiga: «See oli ilus romaan!»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ahvatluste õhtu»
«Ahvatluste õhtu» Foto: AFP / Scanpix

Elu24-l õnnestus tabada «Unistuste printsessi» Natalja Indiast, kust ta kommenteerib saates peagi esiletulevaid sündmusi ja ka oma kõmulist romaani kohaliku noormehega, mistõttu põgenes ta öösel villast.


Natalja (25) sõnul tuvus ta iirlasest Jamesiga (27) «ahvatluste õhtul». «Ta ootas mind nurga taga, et keegi teda ei märkaks,» meenutab Natalja öist põgenemist villast, kus toimus telesaate lindistamine. «Ta tundus olevat huvitav inimene, otsustasin anda talle oma telefoninumbri, kuna ta lubas mind villast mõnda teisse kohta viia ja näidata Marbeiat öösel. Samal öösel ma nii-öelda põgenesin villast, kuna James tuli mulle järgi ja siis järgmine päev tuli ta mulle jälle järgi».



Pärast lindistuste lõppu käis Natalja Jamesil veel külas, kuid tänaseks on suhe läbi. «Ma ei tea, kus ta on ja mida teeb. See oli ilus romaan. Me nautisime üksteise seltskonda väga.»

Natalja rääkis ajaveetmisest Jamesiga ka Dimile. «Loomulikult olin ma järgmine, kes koju läks!» tõstab ta saladusloori tulevastelt sündmustelt saates.

Põhjus, miks Nataljat viimases saates palju näha polnud, peitub aga selles, et ta viibis perekonanga Barcelonas. Seega polnud tegu unevõlaga, nagu võis varem ekslikult mulje jääda.

Praegu on joogatreener Natalja teist kuud Indias, kus arendab oma teadmisi joogast ja tervislikust eluviisist. «Veedan siin elu parimat aega!» on naine õnnelik ja lisab, et tagasi Eestisse ei plaani ta enam kunagi tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles