Külalisteatri etendused ootavad vaatajaid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Lichtfeldt
Ülle Lichtfeldt Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna kell 12 etendub Paide kultuurikeskuse teatrisaalis Rakvere teatri lasteetendus «Kaval-Ants ja Vanapagan» ning kell 19 «Kui Harry kohtas Sallyt».


Töökusest, kavalusest ja rahaahnusest kõnelevas naljaloos «Kaval-Ants ja Vanapagan» seiklevad Eesti rahvanaljandite igipõlised kangelased.
On ju tänapäevalgi omad Kaval-Antsud ja Vanapaganad ning ka praegu ei tasu unustada vanarahva tarkust: ära tee teisele seda, mida endale ei soovi.

Etendus «Kui Harry kohtas Sallyt» on romantiline komöödia sõprusest ja armastusest ning nende kooseksisteerimise võimalikkusest. Kas sõprus mehe ja naise vahel on võimalik või jääb seks sõprusele ette? Kas sõpradest võivad saada armastajad või jääb sõprus armastusele ette? (JT)

TEAVE

«Kaval-Antsu ja Vanapagana» lavastas Erki Aule, osades Volli Käro ja Velvo Väli. Pileti maksab 60 krooni.

«Kui Harry kohtas Sallyt» lavastas Jaanika Juhanson, kunstnik on Erki Kasemets, osades Ülle Lichtfeldt, Tarvo Sõmer, Erni Kask, Rauno Kaibiainen , Eili Neuhaus, Anneli Rahkema või Liisa Aibel. Pilet maksab 140 ja 120 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles