Printsess Nataljal kuum armusuhe hispaanlasega?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väljasõidul loodusesse
Väljasõidul loodusesse Foto: TV3

Telesaate «Unistuste printsess» osalisel Nataljal tekkis võtete ajal suhe kohaliku noormehega, mistõttu päeviti ta põhililiselt magas, et puhata välja öist väsimust.


Selle kohta, et linalakast joogatreener Natalja (25) hakkas öösiti n-ö hüppes käima, kaadreid võttegrupil pole, tunnistab saate toimetaja Raimo Kummer. «Vähemalt niipalju, kui oleme materjali seni läbi vaadanud,» ütleb ta.

«Kuid jah, meieni on jõudnud info, et Nataljal tekkis suhe ühe kohaliku noormehe Jamesiga, kes muide osales ka niinimetatud «ahvatluste õhtul»».

Mäletatavasti oli saate neljandas episoodis koht, kus neidude villat külastasid kohalikud noormehed, mis viis lõbusa ajaveetmiseni. Samuti võib vaataja meenutada, et eelmises episoodis oli Nataljat väga vähe näha, kuna ta magas terve päeva.

Ühe allika teatel viibib Natalja Hispaanias praegugi, ka on ta loobunud seni teadaolnud telefoninumbrist. Seetõttu ei õnnestunud temalt kommentaari saada.
Loodame Dimi kommentaari lisada päeva jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles