Vaido Neigausi laulud löövad tantsupõrandad tühjaks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Kerdo Mölder tambib staarlaulja Vaido Neigausi lood porri
DJ Kerdo Mölder tambib staarlaulja Vaido Neigausi lood porri Foto: Elu24

Staarmetroseksuaal Vaido Neigausi uus hitt «Iga hetkega» on kired lõkkele löönud. Kui Vaido ennustas oma värskele loole suurt edu diskosaalides, siis näiteks Kannu Kõrtsi projektijuht ja DJ Kerdo Mölder tambib staarlaulja uue loo halastamatult porri.

Kerdo Mölder: Lõbustan ja mängin igal nädalavahetusel kokku ligi 2000-le pidulisele tantsumuusikat.
Kahjuks peab tõdema, et Vaido Neigausi laulud ei ole nende seas, kuna löövad suured tantsupõrandad pidulistest lihtsalt tühjaks.

Neigausi uue laulu «Iga hetkega» kohta võib öelda, et see on igav, liiga vinguv ega ole meeldejääv. Minu plaadikohvrisse kahjuks see singel ei jõua ning ööpidudel seda mängida ei saa.

«Kõigest loobunud» on Vaido repertuaarist ainukene laul, mida võiks mängida ja seda on ka paaril korral küsitud. Kuigi, halva kvaliteedi tõttu ei mängi ma ka seda laulu just suure rõõmuga.

Vaido kui inimene on tore ja väga edasipüüdlik noormees. Soovin talle palju edu tema tegemistes!

Lisamärkuse võib teha aga hoopis noormehe liigse meikimise kohta. Olen täiesti poolt, et iga mees peab enda eest hoolitsema, kuid see peab jääma teatud piiridesse. Kaunis meik ehk värvitud silmad, huuled ja põsed jäägu ikka naiste pärusmaaks.

 

Mida arvad Sina Vaido uuest loost?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles