Tähtlaulik Talvik tõrjub süüdistusi, nagu annaks näitlejaharidus talle eelise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvik laulab nii, et vähe ei ole
Talvik laulab nii, et vähe ei ole Foto: Karli Saul

«See on ikka täielik jama!» ütleb Artur Talvik netifoorumites levinud väite peale, et tema lavakas saadud näitlejaharidus annab talle saates «Laulud tähtedega» teiste võistlejate ees eelise.


«Ma saan aru, kui ma oleksin lavaka lõpetanud paar aastat tagasi, siis ma saaksin sellistest väidetest aru. Küll aga jääb minu koolitee pea kahekümne viie aasta taha ja see pole mingisugune näitaja,» räägib ta Õhtulehes.


Siiski oli Talviku esitus eelmises saates meisterlik ja lõi stuudiosse maagilise meeleolu. Talviku ja Lenna Kuurmaa laulu «You Are So Beautyful» peale ütles kohtunik Maarja-Liis Ilus, et tundis loo ajal, kuidas Talvikul oli lauldes vaimusilma ees päris inimene. Talvik ei soovi leheartiklis täpsustada, kuid ei välista, et mõtles lauldes oma abikaasale. Kuulanuna ära kohtunike kommentaarid, ütles Talvik: «See pole mingi näitlemine! See on see tunne!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles