Festivalile otsitakse kodukohvikute pidajaid

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ranna piirkonna elanikke oodatakse augustis avama koduaias kohvikuid. Pildil villa Wesseti välikohvik.
Ranna piirkonna elanikke oodatakse augustis avama koduaias kohvikuid. Pildil villa Wesseti välikohvik. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

14. augustil tuleb Pärnus “Augustiunetuse” festival, mille raames pakutakse linnarahvale elamusi muusika, kirjanduse, tantsu, kujutava ja moekunsti vallas.


Korraldajad kutsuvad üles ühendust võtma inimesi, kelle koduaed jääb Supeluse tänava, Ranna puiestee või Rannapargi kanti ning kes tahaksid avada 14. augusti õhtul oma aias väikese kohviku isetehtud kookide, pirukate või võileibadega.



“Idee saime Hiiumaalt, kus kodukohvikute päeva on suure eduga korraldatud juba kaks aastat,” selgitas “Augustiunetuse” festivali üks eestvedajaid Hille Hinsberg.



“Sumedas augustiõhtus võiksid Pärnu elanikudki oma aias väikese tasu eest külalistele head-paremat pakkuda, meie omalt poolt hangime selleks üheks õhtuks vajalikud load,” Hinsberg



Endast märku anda võivad needki, kel aeda pole, kuid soovivad samuti midagi omavalmistatut pakkuda. Kirjutada võib meiliaadressil info@slowlife.ee.



“Augustiunetuse” festivali korraldab MTÜ Kastan Taskus. Eesmärk on pisut pikendada Pärnu suvitushooaja nautimist ning tuua nii linnaelanikele kui külalistele lähemale kunstielamused.



Pärnu vana- ja kesklinnas ning Rannapargi uuendatavas piirkonnas saab kuni keskööni kogeda mitmesuguseid elamusi: kesklinna kohvikutes astuvad üles muusikud, Koidula pargis toimuvad raamatuvahetuslaat ja kirjanike esinemised, kesklinna tenniseväljakul kuurordistiilis tenniseturniir, kuursaali kõlakojas tantsuetendused, kuursaali lehtlas kuurorditeemaline moedemonstratsioon, villa Artise õunaaias teatrietendused.



Estonia termide ees platsil tutvustavad end linnaosade seltsid, südaööni on avatud uue kunsti muuseum ja kunstnike maja. Rohkem infot leiab veebilehelt

augustiunetus.ee

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles