Rakvere muutub päevaks noorte moeloojate linnaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külalisesinejana astub moesõul oma loominguga üles ka Alina Tubli.
Külalisesinejana astub moesõul oma loominguga üles ka Alina Tubli. Foto: "Hõbetraageldus 2010"

Reedel, 16. aprillil toimub Rakveres esimest korda noorte moesõu "Hõbetraageldus".


See on kogu Rakveret hõlmav üritus, mille peamine eesmärk on leida andekate noorte loomingule väljund. Osalejaid on kolmteist, lisaks noor disainer Alina Tubli külalisesinejana. "Hõbetraageldus" ühendab kuni 90 inimest, kelle seas moeloojad, modellid, žüriiliikmed ja korraldajad.

Žüriisse kuuluvad Alina Nurmist, Kadi Inno, Priit Verlin, Maire Metsis ja Alge Sard.

"Hõbetraageldusel" ei ole kollektsiooni teema piiritletud, algajatele disaineritele on antud vabad käed.


Moesõu korraldustiimi sõnul leidub Rakveres väga palju andekaid noori ja õmmeldakse-disainitakse rohkem, kui oskaks arvata. "Hõbetraageldus" on hea väljund aktiivsetele noortele, ja kes teab, äkki leiab nii mõnigi just sellega seoses oma kutsumuse.

Praegu käivad viimased pingutused, et teha "Hõbetraageldusest" üks väga meeldejääv üritus, mida tahetaks näha ka järgmisel aastal. Samuti toimuvad sellel nädalal viimased proovid ja osalejad annavad lõplikku lihvi oma kollektsioonidele.


Info ürituse kohta, osavõtutingimused ja osalejate tutvustus on kirjas moesõu kodulehel hobetraageldus.blogspot.com.

"Hõbetraageldus" algab kell 18 Rakvere gümnaasiumi aulas. Ürituse korraldab Rakvere gümnaasiumi ja Rakvere reaalgümnaasiumi õpilasesindus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles