Pidu: Moulin Rouge Tallinna vanalinnas

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
9. aprillil alustas Tallinna vanalinna livemuusikaga baar-restroran Chicago 1993 uut eriürituste sarja. Eksklusiivsete, vaid üheks korraks loodud programmide esimene teemaüritus oli intrigeeriv Moulin Rouge.

Vaid üheks õhtuks muutus oma swingi- ja dzässilive’de poolest tuntud koht sensuaalseks ja ahvatlevaks Pariisi kabaree- ja lõbustuskeskuseks Moulin Rouge. Suurejoonelist, kõikide prantslaslike elementidega šõud juhtisid Kaire Vilgats ja Erkki Otsman.

Lisaks rohketele üllatustele ei puudunud loomulikult ka võrgutavad kankaanitantsijad, prantsuse rütme pillutav bänd ning melanhoolne akordionist Pariisi tänavatelt.

Publiku seas olid ka Kroonika uus peatoimetaja Krista Lensin, lauljatar Tanja Mihhailova, õllemaadam Marje Hansar ja ürituste korraldaja Reno Hekkonens. 

Välja kuulutati ka õhtu parimad kostüümid. Krista Lensin oli valinud oma lemmikkuteks heegeldatud musta kleidi ja kauni soenguga Pireti ning pandiäri ajava ettevõtja, kes oli pittu saabunud Tõnis Mäe vanas ülikonnas ja uhketes dollariprillides.

Vaata pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles