Glen Milleri orkester saabub Tallinnasse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
21.10.10 annab Nokia kontserdisaalis oma esimese ja ainsa kontserdi Eestis kuulsamaid džässilegende 
maailma muusika Olümpose ere täht GLENN MILLERI orkester, dirigendiks Wil Salden.
21.10.10 annab Nokia kontserdisaalis oma esimese ja ainsa kontserdi Eestis kuulsamaid džässilegende maailma muusika Olümpose ere täht GLENN MILLERI orkester, dirigendiks Wil Salden. Foto: Nokia Kontserdimaja

«Päikesepaistelise oru serenaad» Tallinnas!

21. oktoobril annab Nokia kontserdisaalis oma esimese ja ainsa kontserdi Eestis kuulsamaid džässilegende maailma muusika-Olümpose ere täht GLENN MILLERI orkester, dirigendiks Wil Salden.

Kontserdi organiseerijad on südamest õnnelikud, et Glenn Milleri orkester leidis oma tiheda esinemiskava juures võimaluse tulla ja kinkida Eesti publikule ettearvatavalt unustamatu õhtu.

Kuuldavale tulevad 100 protsenti tõeliselt tuntud klassikalised  džässilood ja kompositsioonid kõigi poolt armastatud filmidest. 

Kõlas ju nimelt just «Päikesepaistelise oru serenaad» suure Glen Milleri dirigeerimisel. Tänu sellele orkestrile oleme tuttavad kõigi kuulsamate 40.– 50. hittidega. Glen Miller on koolitanud üksteise järel mitmeid tõelise muusika hindajate põlvkondi.

Kontserdisaali uksed avanevad kell 18:00. Kontsert algab kell 19:00.

15. aprillil tulevad kontserdipääsmed müügile kõigisse Tallinna piletikassadesse. Kevadetervitusena pakume pileteid maikuu lõpuni 15 protsenti soodsama hinnaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles