«Tõehetk»: Viljar tundis end pärast inimröövikatset filmikangelasena

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Kangus saates Tõehetk
Viljar Kangus saates Tõehetk Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Tõehetk» jahib miljonit Põlvamaalt pärit Viljar Kangus, kes sai tuntuks ärimees Armin Karu tütre Ines Karu röövi planeerijana.

23-aastane töötu noormees püüdis mõned aastad tagasi korraldada suurärimehe tütre röövi, et tapmisähvardusel pressida välja miljoneid eurosid lunaraha. Praegu kannab ta tingimisi karistust.

Viljarit toetasid stuudios ema Liia ja sõbranna Käidi. Ta tuli saatesse, et ligi 200 000 krooni võlgu ära maksta.

Küsimused ja vastused

Esimene tase - võimalik võita 10 000 krooni

1. Kas sa varastasid ema tagant raha, et tunda end koolikaaslaste seas võrdväärsena? JAH.

2. Kas sinu lapsepõlvekodu põles maha sinu süü tõttu? EI. Põleng sai alguse elektrilühisest ja pere jäi lageda taeva alla. Õnnetuse tagajärjel hakkas pere rohkem kokku hoidma.

3. Kas suhtlemine arvutiga on asendanud sulle suhtlust perega? JAH. Viljar selgitas, et suhtleb perega arvuti kaudu.

4. Kas sa oled kasutanud oma arvutialaseid oskuseid, et häkkida teiste inimeste arvutitesse? JAH. Viljar tundis huvi, mida teised inimesed räägivad. Ta on esinenud teise inimesena.

5. Kas sa oled tundnud häbi oma noorema õe pärast, kes on tuntud kui Kanal 2 krimireporteri Imre Kaasi ahistaja? JAH.

6. Kas sa oled mõelnud, et teie pere on seltskond kergeusklikke, keda kuritegelikud inimesed on korduvalt ära kasutanud? JAH. Ema Liia selgitas, et pidi ühe firma heaks oma raha eest mobiile ostma, kuid raha ta tagasi ei saanud. Kohtuprotsessi käigus tuli välja, et sellel firmal on rohkemgi musti tegusid seljataga.

Teine tase - võimalik võita 25 000 krooni

7. Kas sa oled keeldunud minemast ema juurde Soome tööle, kuna tunned, et eelistad praegust laisklevat elustiili ausale töötamisele? JAH. Viljar ütles, et on valmis kõvasti tööd tegema, kui talle selle eest head palka makstakse.

8. Kas sa tunned häbi, et elad praegu oma tädi kulul ja pole siiani tööle läinud? EI.

9. Kas sa oled kihutamisega teiste inimeste elu tõsisesse ohtu seadnud? JAH. Viljar sõitis lahtise kruusaga teel 160 km/h kraavi. Purjus ei olnud, lihtsalt lustis.

10. Kas sa oled mõelnud, et sul pole lootustki ausa tööga normaalselt ära elada? JAH.

11. Kas sa oled olnud võtmefiguur inimröövi kavandamisel? JAH. Viljar lootis Ines Karu perelt välja pressida 15 miljonit eurot. Ta teadis, et see on suur raha ja et seda on võimalik saada. Viljar ei kommenteerinud, kas oli valmis pantvangidraama käigus Inesele viga tegema. Ta istus kuus kuud trellide taga ning lisaks on tal neli aastat katseaega. Viljar on Ineselt vabandust palunud. 

Kolmas tase - võimalik võita 100 000 krooni

12. Kas sa oled pärast Ines Karu pantvangidraamat tundnud end filmikangelasena, kellele tüdrukud järgi jooksevad? JAH.

13. Kas sa oled pöördunud Jumala poole, et ta sulle su patud andestaks? JAH. Viljar on inimröövikatsest õppinud, et lolle plaane ei tasu teha.

14. Kas sa oleksid valmis uuesti osalema inimröövis, kui teaksid kindlalt, et ei jää vahele? JAH.

15. Kas sa usud, et oled edaspidises elus eeskujulik ja seaduskuulekas? JAH.

See vastus oli VALE.

«Tõehetk» on Kanal 2 eetris pühapäeviti kell 20.05.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles