Magama jäänud linnapea ajas lapsed nutma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Inglismaal Sussexis puhkes skandaal koolilaste näidendit vaadates magama jäänud linnapea ümber.

Worthingi linnapea Noel Atkins ja tema abikaasa Helena olid Vale’i põhikooli etendusel aukülalised, kirjutab Orange.

Paraku jäi paar juba mõni minut pärast etenduse algust magama, viies osad lapsed täiesti endast välja.

Mõned 11-aastastest näitlejatest puhkesid ehmatusest suisa nutma, uskudes, et nende näidend oli liiga igav.

«Ma ei suuda uskuda, et ta magama jäi. Mõned tüdrukud olid väga endast väljas,» ütles etenduses hulkurite kooris laulnud Ashley Knowlson.

Tema publiku seas istunud ema Tina Knowlson ütles, et linnapea kohalolek tähendas lastele palju. «Nende jaoks oli suur asi tema ees näidelda, ta oli VIP-külaline,» rääkis Knowlson.

«Vähim, mida linnapea ja ta naine teha saanuksid, olnuks etenduse ajal ärkvel püsimine. Kahju, et ta rikkus ära õhtu, mis oleks võinud laste jaoks eriline olla,» lisas ta.

Linnapea esindaja tunnistas, et 66-aastane Atkins jäi tõesti etenduse ajal tukkuma, kuid lisas, et mees oli külmetunud ja tal oli selja taga väga raske päev.

Atkins ise ütles, et vabandab laste ees. Linnapea lisas, et vaheajal joodud tassike kohvi muutis ta ärksamaks ning ta ajas mitmete lastega juttu ja nautis etenduse teist poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles