Hugh Laurie tahab, et «House» lõppeks pauguga

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Laurie mängis Dr Greg House'i
Hugh Laurie mängis Dr Greg House'i Foto: SCANPIX

Näitleja Hugh Laurie ütles, et soovib telesarja «House» pauguga lõpetada.

Staari sõnul ei taha ta veel seriaali lõpetada, aga kui see ükskord juhtub, tuleks tema arvates kõik lahtised otsad kinni sõlmida, kirjutab Digitalspy.

«Me ei räägi sellest, millal me sarja lõpetame,» ütles Laurie. «Aga kui see aeg tuleb, siis minu arvates oleks hea teha puhas lõpp, mitte lihtsalt ära hajuda.»

«Mulle meeldiks lõpetada paugu, mitte nuuksatusega,» lisas staar.

Näitleja sõnul naudib ta House’i kehastamist. «House’i tegelaskuju pakub mulle siiani põnevust. Minu arvates on see osa näitleja tööst – armastada seda tegelast, keda sa mängid.

«House käitub oma patsientide ja kolleegidega karmilt, aga tema eesmärk on minu arvates üsna õilis. Ta otsib tõde, nii teaduslikku kui emotsionaalset tõde,» rääkis Laurie.

Näitleja sõnul ei häiri teda House’i raske isiksus. «Ma tean, et paljude inimeste arvates on ta sageli jobu. Ma ei tea, miks ma seda nii veenvalt mängin. Ilmselt on mu sees suur jobu, peab olema. See on ainus seletus. Kuigi ma pean lisama, et enamik inimesi peab mind üsna kenaks meheks,» naeris näitleja.

«Igatahes on House’il igasuguseid omadusi, mis mulle väga sümpatiseerivad. Ta on keeruline mees, seega ei saa ma teda lihtsalt jobuks tembeldada,» lisas Laurie.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles