USA rannikult leiti inimjalg

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA rannikult leiti inimjalg
USA rannikult leiti inimjalg Foto: SCANPIX

Kui varem on Kanada Briti Columbia rannikult inimjalgu leitud, siis nüüd tehti samalaadne leid USAs Washingtoni osariigis.

Aasta jooksul on Põhja-Ameerika randadesse kokku jõudnud kuus jalga, kirjutab AP.

 

Nii nagu Kanadast leitud jalgade otsas, oli ka USAst leitud jalal spordijalats.

 

Kingi maakonna abišerifi Ron Peregrini sõnul näitas  esmane uurimine, et tegemist on inimjalaga ja see on laiba küljest eemaldunud pikaajalise vee olemise tagajärjel.

 

Jalg saadeti edasi krimilaboratooriumisse, kus sellele tehakse ka DNA-test. Tulemused peaks teada olema 6 – 8 nädala pärast.

Politsei sõnul leiti jalg Port Angelesi linnast 45 kilomeetri kaugusel asuvast Juan de Fuca väina rannast. Varasemad viis jalga leiti Vancouveri saare ja Briti Columbia vahel oleva Georgia väina rannast. Juan de Fuca väin eraldab Vancouveri saart USAst.

Selle aasta juulis Briti Columbiast leitud kuues jalg osutus võltsinguks – tegemist oli loomajalaga, mille otsa oli spordijalats pistetud.

 

Kanadas tehtud DNA-testid näitasid, et üks randa uhutud jalgadest kuulub aasta tagasi kadunud, depressiooni põdenud kanadalasele.

Viiest Kanadast leitud jalast kaks kuulusid ühele mehele, üks oli naisejalg.

Koroner Jeff Dolani sõnul ei ole jalgadel vägivallamärke leitud.

Asjatundjad sõnasid, et vees kaua aega oleval laibal lagunevad küljest nii pea kui ka jäsemed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles