Teispäeval esinevad klubitango staarid Gotan Project ja Eesti tulefolk Svjata Vatra

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Svjata Vatra
Svjata Vatra Foto: Jelena Rudi

Juba järgmisel teisipäeval, 13. aprillil astub Nokia Kontserdimajas üles Eesti publiku poolt armastatud Prantsuse supergrupp Gotan Project.


Õhtu avab tulefolk-bändiks nimetatud Svjata Vatra, kellele lisab hoo ja klubirütmi DJ P Julm. Eesti ja Balkani muusikatraditsioone hoogsa energiaga segav Svjata Vatra mängus ja muusikas on nii pulbitsevat Ukraina temperamenti kui torupille ja rockitrumme.

Tulefolkarid astuvad sel korral üles eri-kavaga, mida muusikasõbrad võisid näha ka Tallinn Music Week festivalil - lisaks Svjata Vatra (tõlkes püha tuli) põhikoosseisule on lavale oodata ka tunnustatud DJ ja produtsent P Julm (tuntud nii Rules of the Deep kui Broken Time Orchestra ridadest), kes miksib laval live'is kokku teravad trombooni- ja torupillihelid akordioni ja trummidega nii, et tulemus on rockkontsert ja pidu ühe korraga.

Eriti viimase aasta jooksul on Svjata Vatra olnud edukas ka välisriikides - möödunud suvel esinesid nad Rumeenia olulisemal festivalil FelSziget, käisid tuuril Karpaatides ning selle aasta jaanuaris andsid menuka kontserdi Euroopa ühel olulisemal showcase-festivalil EuroSonic, kus nad valiti 250 artisti seast 16 lootustandvama uue Euroopa talendi hulka.

Kontserdi ajakava:
Teisipäeval, 13. aprillil Nokia Kontserdimajas
18:00 uksed avanevad
19: 00 Svjata Vatra ja P Julm
20:00 Gotan Project

Aastal 2003 Tallinna Näituste Hallis tormilise ovatsiooniga lõppenud kontserdi andnud ehedat Argentiina tangot ja klubimuusikat miksiv kolmemehe-bänd Gotan Project, kes kontsertidel kaasab lavale ka hulga professionaalseid tangomuusikuid, astub Tallinnas üles oma 6. aprillil ülemaailmselt ilmunud albumi «Tango 3.0» raames.

Piiratud kogus pileteid müügil veel Piletilevi ja Ticketpro müügikohtades, lisapiletid teisele rõdule müügil tänasest Tickepros. Kontserdi korraldab www.musiccase.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles