Tolmuimeja paljastab partneri seksihuvi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voodimängud.
Voodimängud. Foto: Panther Media/Scanpix

Kui tahad teada, milline on sinu potentsiaalne voodipartner, siis jälgi, kuidas ta tolmuimejat kasutab.


Nimelt väidab üks psühholoog, et tolmu imemine paljastab lisaks puhtale põrandale ka osakese meie tõelisest seksuaalsest minast, vahendab Indian Express.

Isiksusepsühholoogiale keskendunud psühholoog Donna Dawson soovitab tema või temakese seksuaalse sobivuse testimiseks vaadata, kuidas ta oma kodu koristab.

Dawson viis tolmuimejafirma Dirt Devil tellimusel läbi uuringu, mis paljastas viis erinevat isiksusetüüpi.

«Kiirustaja» vuhistab tolmuimejaga kiiresti ringi ning enamasti jäävad mõned nurgad puutumata. Selline inimene on kannatamatu, ambitsioonikas ning räägib kiiresti, kuid voodis eriti pikalt aega ei kuluta.

«Metoodik» on kontrastiks eelmisele. Ta imeb tolmu alati ühel ja samal moel ning talle ei tuleks iial pähe oma tavapärast koristusaega kuidagi kärpima hakata. Elus on ta enamasti usaldusväärne ja ettevaatlik ning ka linade vahel eelistab asju rahulikult ja aeglaselt võtta.

«Pistiseandja» lausa ootab tolmuimejaga rassimist, sest füüsiline tegevus aitab tal stressist vabaneda. Sellised inimesed kipuvad palju töötama ja on järjekindlad, voodielus valmistab neile rõõmu oma partneri rahuldamine.

«Hulkur» ei pane tavaliselt tähelegi, kas tolmuimeja ikka korjab prahi üles või mitte. Ta on unistaja ja endassesulgunud ning võib voodis mõjuda kauge ja eemalolevana.

«Protestija» kasutab tolmuimejat oma pahameele demonstreerimiseks. Ta mürtsutab sellega ringi ja kolksutab masinat vastu mööblinurkasid. Seksis võib ta olla küllalt isekas ning eelistab seda, et partner raskema töö ise ära teeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles