Metsamoor lükkab pärnakate kehamahlad liikuma

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsamoori koduvärav.
Metsamoori koduvärav. Foto: Erakogu

Enesetäiendajate klubi korraldab 13. aprillil Pärnu keskraamatukogus kevadise tervisliku ergastusõhtu Metsamoor Irje Karjusega.


“Huvilisi ootab kaks tundi häid mõtteid ja elamusi Metsamooriga,” lausus ettevõtmist korraldava Enesetäiendajate klubi juhatuse liige Malle Luhar.



Loodusterapeut ja Metsamoori perepargi looja Irje Karjus aitab kohaletulnuid kevadised energiavood oma kehas lahti lükata. “Hingame kehamahlad liikuma! Kellele hing on antud, peab seda hindama,” jagas Karjus oma mõtteid.



Metsamoor lubab, et ergastusõhtule kogunenud tõmbavad vabaneva ja tärkava maapinna eluenergia endasse idanema ning elujõuvilja kandma, keerulised asjad saavad lihtsaks räägitud ja koos mõeldakse, kuidas ammutada taimedest elurõõmu.



“Avame oma meeled vastu võtma julgust elada täiel rinnal, teadliku inimese puhul ei saa keegi nupule vajutada,” innustas Karjus.  



Metsamoor pakub võilillemett ja ürdikaraskit ning õpetab inimesi looduse kaudu sisemist tasakaalu leidma. Tal on kaasas varasalv tervisetoodetega: energeetilised lilleveed, taimesalvid, tervislikud maiused ja kommid jne.



Ergastusõhtu Metsamooriga leiab aset teisipäeval, 13. aprillil 18.30-20.30 Pärnu keskraamatukogu saalis Akadeemia 3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles