Tanja Mihhailova nutupahvaku põhjus laulusaates endiselt teadmata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova ja Margus Hanson
Tanja Mihhailova ja Margus Hanson Foto: Karli Saul

Ka pool nädalat hiljem ei suuda Tanja Mihhailova ja Margus Hanson mõista, mis muutis nende esinemise saates «Laulud tähtedega» niivõrd emotsionaalseks.


Eelmise pühapäeva filmilaulude saates tulid Mihhailoval ballaadi «Angel» ajal silma pisarad, ka ei suutnud ta hingeliigutuse tõttu vastata saatejuhi küsimustele. Ta arvab tänases Õhtulehes, et põhjuseks oli nii ilus lugu, partner Margus Hansoni suurepärane esitus, kui ehk ka film «Inglite linn», kust lugu pärineb.


Hanson märgib, et pabistas loo ajal ühe klaverisoolo pausi pärast, mis oma mõjuvusega oleks tedagi vesistama võinud panna. Õnneks unustas klaverimängija selle koha ära ja Hansonil jäid silmad kuivaks ning hääl värisemata.


Laul pärineb fantaasiažanri pisarakiskuja-filmist, kus ingli rollis Nicolas Cage armub Meg Ryani mängitud südamekirurgi niivõrd, et soovib saada inimeseks.


Pühapäeval laulab paar U2 lugu «With Or Without You».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles