Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Kartuli-hakkliha pajaroog kaalika ja lillkapsaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kartuli-hakkliha pajaroog kaalika ja lillkapsaga
Kartuli-hakkliha pajaroog kaalika ja lillkapsaga Foto: Sille Varblane

3 l kausitäis terveid kartuleid


500 g hakkliha


1 sibul


1 suur kaalikas


400 g lillkapsast


1 l vett


3 tl soola


paprikapulbrit


musta peenpipart


Lõikasin kaalika õhukesteks viiludeks. Seejärel hakkisin pikkupidi pooleks lõigatud viiludest peenikesed ribad, mis praadisin õlisel pannil õrnalt pruuniks. Poole praadimise ajal lisasin ka lillkapsaõisikud.

Kui köögiviljad kergelt läbi praetud, valasin need suurde potti ja praadisin pannil läbi hakkliha ning hakitud sibula, lisasin osa soola, pipart, paprikapulbrit.

Lisasin ka need potti köögiviljade juurde, seejärel vee, ülejäänud soola ja viiludeks lõigatud kartulid. Hautasin toitu, kuni kartulid olid enam-vähem pehmed. Vesi ei katnud kogu toitu, kuid segasin aeg-ajalt.

Lisandiks pakkusin hiina kapsast, mis oli segatud punase greibi ja kiivi tükikestega.

http://www.toidupildid.blogspot.com

Copy
Tagasi üles