3 l kausitäis terveid kartuleid
500 g hakkliha
1 sibul
1 suur kaalikas
400 g lillkapsast
1 l vett
3 tl soola
paprikapulbrit
musta peenpipart
3 l kausitäis terveid kartuleid
500 g hakkliha
1 sibul
1 suur kaalikas
400 g lillkapsast
1 l vett
3 tl soola
paprikapulbrit
musta peenpipart
Lõikasin kaalika õhukesteks viiludeks. Seejärel hakkisin pikkupidi pooleks lõigatud viiludest peenikesed ribad, mis praadisin õlisel pannil õrnalt pruuniks. Poole praadimise ajal lisasin ka lillkapsaõisikud.
Kui köögiviljad kergelt läbi praetud, valasin need suurde potti ja praadisin pannil läbi hakkliha ning hakitud sibula, lisasin osa soola, pipart, paprikapulbrit.
Lisasin ka need potti köögiviljade juurde, seejärel vee, ülejäänud soola ja viiludeks lõigatud kartulid. Hautasin toitu, kuni kartulid olid enam-vähem pehmed. Vesi ei katnud kogu toitu, kuid segasin aeg-ajalt.
Lisandiks pakkusin hiina kapsast, mis oli segatud punase greibi ja kiivi tükikestega.